Resultaat vanuit de basis

Hebben we de certificaten waar onze klanten om vragen?

Kunnen we Kwaliteit, Veiligheid, Arbo en Milieu samenvoegen?

Hoe kunnen we onze kennis beter overdragen?

Mijn naam is Ronnie Ligtenbarg en ik ben benieuwd naar QSHE-vraagstukken in jouw organisatie.

Quality Management | QSHE | De Marsse Advies

Elke dag een beetje beter

Het samenspel tussen mens en techniek heeft me altijd geboeid. Achter de tekentafel heb al heb ik constructief leren denken. Door ervaring en studie gevormd kan ik me snel inleven in hoe jouw dienst of product tot stand komt. Organiseren van kwaliteit is mijn vak, compleet met veiligheid en milieu. Het drijft me om dat elke dag een beetje beter te doen en QSHE te laten leven.

Zorgen voor verbinding

Het liefst werk ik projectmatig met een helder doel voor ogen. Door te ondernemen weet ik wat er nodig is. Wist je dat het maken van blauwe bessen-likeur de beste manier is om procesbeheersing onder de knie te krijgen? Of dat het organiseren van een loopevenement staat of of valt met teambuilding? Het maakt mensen enthousiast en zorgt voor verbinding. Ik vertel er graag over.

Eenvoud

Soms droom ik over een wereld waarin alles vanzelf gaat, in de flow van het universum. De dagelijkse werkelijkheid is anders. Het is nodig om afspraken vast te leggen. Vanuit het totaalplaatje zie ik het als kunst om procedures eenvoudig en werkbaar te houden. Achterhoekse nuchterheid draagt daar gegarandeerd aan bij.